lauantai 29. huhtikuuta 2017

II / Nelosgrilli (Ouluntie 370)

Kun kuljettajamme Tuomas kertoi että pysähdymme syömään Iin Nelosgrillille, en varsinaisesti riemusta kiljahdellut. Mielikuva tunkkaisesta rahtaribaarista hälveni onneksi jo kotisivujaan vilkaistuani. Voisiko täältä maantien varrelta kuitenkin löytyä joku positiivinen yllätys?!


Nelosgrilli sijaitsee Nelostien varressa, 30 km päässä Oulusta ja 70 km päässä Kemistä.

Valitsin ateriakseni Savuporoburgerin (9,90€) ja tuopillisen maitoa (ehkä 1,50€). Bonuspisteet siitä että kun pyysin isoa lasillista maitoa, sain sitä todellakin tuopillisen. Koska sen se vaatii.


SavuporoBurger: savuporoa, tuorejuustoa, talon pihvi, salaattia, omien halujen mukaan sinappia, ketsuppia, kurkkusalaattia sekä omavalintaista majoneesia. Valitsin chilimajoneesin. 


Nelosgrilli mainostaa tarjoilevansa lähialueruokaa, ja sehän on mahtihomma. Pihvit he tekevät itse Röngän naudan jauhelihasta (Rönkä vissiin paikallisia siis) ja leivät tulevat lähileipomo Putaan Pullasta. Hyvä homma.

Sämpylä ja pihvi olivatkin kyllä erittäin kohdillaan. Oikein maukkaita. Tuomas luonnehti näitä maailman parhaiksi purilaisiksi. Itse en menisi ihan niin pitkälle, mutta hyviä ne olivat.

Lavamiehemme Santeri otti astetta miehekkäämmän annoksen. Puoliperä (10,90€) sisältää talon pihvin, cheddajuustoa, lauantaimakkaraa, pekonia, kinkkua, kananmunaa, sipulirenkaan, punasipulia, salaattia plus valitut mausteet. Minusta on epäreilua että tuo kaveri pysyy tuommosena ruipelona tuollaisella ruokavaliolla.


Miinuksenkin joudun antamaan. Sinänsä hyvän makuinen chilimajoneesi oli liian kylmää, ja sitä oli liikaa. Muut maut jäivät harmillisesti sen alle. Ensi kerralla tilaan sitä majoneesia vain vähän!

Miljöö autenttinen ja viehättävä, palvelu ensiluokkaista. Suosittelen paikkaa lämpimästi!

Miksaajamme Ville Kuljukin arvostaa paikan hampurilaisia, ja muita tuotteita. Vaikka ilme kieliikin muuta.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti