Tulee syötyä aika paljon muiden kuin itsen tai vaimon valmistamaa ruokaa. Osin työni puolesta, osin laiskuutta. Sama blogata siis.
Minulla ei ole aavistustakaan mitä tästä blogista tulee, vai tuleeko mitään. Olisi kuitenkin typerää olla tarkistamatta.
Aion:
– kirjoittaa melko usein
– kirjoittaa sillä lailla rennosti, että lyhyet kännykkärapsatkin sallitaan
– kirjoittaa kaikenlaisista paikoista fine dine -illallisista huoltoaseman lihikseen
– laittaa pakkomielteenomaisesti ottamani ruokakuvat vihdoin töihin
– syödä muutakin kuin pizzaa, edes joskus
Minulla ei ole aavistustakaan mitä tästä blogista tulee, vai tuleeko mitään. Olisi kuitenkin typerää olla tarkistamatta.
Aion:
– kirjoittaa melko usein
– kirjoittaa sillä lailla rennosti, että lyhyet kännykkärapsatkin sallitaan
– kirjoittaa kaikenlaisista paikoista fine dine -illallisista huoltoaseman lihikseen
– laittaa pakkomielteenomaisesti ottamani ruokakuvat vihdoin töihin
– syödä muutakin kuin pizzaa, edes joskus
Tässä minä rakkaimman harrastukseni parissa New Yorkin Little Italyssa syksyllä 2015. Paikka on tiettävästi Yhdysvaltain ensimmäinen pizzeria Lombardi's joka on ollut pydessä vuodesta 1906. Paremman saman kokoluokan letun saa kyllä John's of Bleecker Streetiltä. Tiedoksi tämä. |
Palataan!
Helsingissä 12.4.2017
Aki Tykki
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti